خرید قالب این سایت

نئوباکس باکسی با بیش از 5 سال سابقه و حدود 30 میلیون کاربر و روزانه حدود 200 هزار دلار پرداختی !

اینجا معدن طلای اینترنت است ، اگر تلاش کنید!

شما در نئوباکس میتونید ماهانه به طور میانگین 500 دلار درآمد داشته باشید که البته نیاز به زمان و استراتژِی مناسب داره که میتونید از من کمک بگیرید.

افرادی رو میشناسم که از همین نئوباکس درآمدهای 1000دلاری دارند و نئوباکس رو مطئمن ترین و پرسود ترین باکس جهان میدونند.

پس اگر به یک درآمد مطمئن ، پرهیجان و پر سود فکر میکنید در ادامه مطلب با من همراه باشید …

چرا نئوباکس؟ :

1-نزدیک 30 میلیون کاربر
2-بالای  85 ملیون دلار پرداختی
3- معتبر ترین و قابل اعتماد ترین باکس جهان
4- توانایی داشتن حداقل 800 دلار درآمد در ماه ( 2 ملیون و پانصد هزار تومان)
5- پرداخت آنی

نحوه ی ثبت نام:

پس از کلیک بر روی بنر به سایت قدرتمند نئوباکس وارد خواهید شد که پس از آن گزینه ی Register را انتخاب نموده و اطلاعات را مانند تصویر زیر کامل نمایید ( برای بزرگتر شدن تصویر بر روی آن کلیک نمایید)

neo-reg

 

AlertPay/PayPal Email : اینجا باید ایمیل حساب AlertPay یا PayPal تون رو وارد کنین .بعدا هم میتونین اونو عوض کنین پس اگه هیچ کدوم از این حسابها رو ندارین همون ایمیل بالایی رو وارد کنین ولی میتونید از طریق آموزش افتتاح حساب پایزا که در همین سایت یاور قرار داره یک حساب پایزا درست کنید.

Birth Year : سال تولدتون رو به میلادی اینجا وارد کنین. مهمه که از سال تولد واقعیتون استفاده کنین وگرنه موقع پرداخت ممکنه به مشکل برخورد کنین.برای اونایی که سال تولدشون رو به میلادی نمیدونن فقط کافیه که سنتون رو از تاریخ سال میلادی فعلی (فعلا ۲۰۱۱) کم کنین مثلا من ۲۰ سالمه پس ۲۰۱۱-۲۰=۱۹۹۱ سال تولد میلادیمه.

Verification Code : حروف نمایش داده شده در تصویر رو برای تایید اینکه شما انسان هستین وارد کنین.

تیک گزینه آخر رو هم برای تایید قوانین سایت بذارین و روی Continue کلیک کنین.حالا یه صفحه دیگه براتون میاد برای تایید اینکه آدرس ایمیلی که وارد کردیم واقعیه.

حالا یه ایمیل براتون میاد که باید از توی اون Validation Code رو Copy و در صفحه ای که باز شده بود وارد کنین و دوباره اون حروف نمایش داده شده تو تصویر رو هم وارد کنین و روی Finish Registration کلیک کنین ، به محض فعال سازی میتونین وارد حسابتون بشین و شروع به کسب درآمد کنین.

نکته: همانطور که در فرم میبینید هنگام ثبت نام از شما یک ایمیل پایزا (حساب پایزا) درخواست میشود که در زمان برداشت، پول  به این حساب واریز خواهد شد. اگر حساب پایزا ندارید و یا اصلا با ایمیل یا همون حساب پایزا آشنایی ندارید برای آشنایی و آموزش ساخت حساب پایزا [button color=”orange” size=”medium” link=”https://yawar.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%aa%d8%a7%d8%ad-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7/” target=”blank” ]اینجا[/button] کلیک کنید .

حال که عضو نئوباکس شدید فقط به یک چیز باید فکر کنید … $ دلار [USD] !

آموزش کامل محیط کاربری نئوباکس:

neobux-userpage

اگه متوجه شده باشین تصویر بالا با محیط کاربری شما متفاوته ، علتش اینه که فعلا عضویت شما استاندارده ، ولی وقتی اکانتتون رو به طلایی یا نهایی ارتقا بدین مسلما یه سری ویژگی هایی بهش اضافه میشه پس فعلا همون بخشهایی که نیاز دارین رو از توضیحات زیر بخونین.

بخش اول :

۱ View Advertisements : با کلیک روی این بخش تبلیغاتی که باید روش کلیک کنین نمایش داده میشه.در مورد نحوه دیدن تبلیغات تو پستهای بعدی توضیح میدم.

*وقتی تبلیغی برای کلیک کردن وجود داشته باشه یه سری عدد کنار View Advertisement نشون میده که تعداد تبلیغات موجود برای کلیک هست ، تعداد تبلیغات با توجه به نوع اکانتتون بین ۴ تا ۱۵ متغیر است ، حداقل تعداد تبلیغ برای اعضای استاندارد ۴ تا و برای اعضای طلایی ۱۲ تاست ،این تبلیغات هر ۲۴ ساعت ریست میشن ولی تو طول روز هم یه سری تبلیغ اضافی قرار میگیره که میتونین روی اونا هم کلیک کنین.

*شما هر روز باید حداقل ۴ تا تبلیغ رو ببینین تا روز بعد از کلیکهای زیر مجموعه هاتون سود ببرین.

۲ Logout : برای خروج از محیط کاربری روی این قسمت کلیک کنین.

۳ Chat : در اینجا شما میتونین با افراد آنلاین چت کنین و سوالاتی که براتون پیش میاد رو بپرسین.این بخش تا موقعی که حداقل روی ۲۵۰ تا تبلیغ کلیک نکرده باشین فعال نمیشه.

۴ Forum : در این بخش افراد با ملیتها و زبانهای مختلف میتونن با هم بحث کنن ، سوالاتشون رو بپرسن ، موفقیتهاشون توی این سایت رو به هم نشون بدن و کلا هر جور بحثی که به این سایت مربوط بشه توی این فروم انجام میشه .این بخش هم برای فعال شدن نیاز به ۲۵۰ تا تبلیغ داره.

۵ FAQ : این بخش بخش پرسش و پاسخه که یه سری از معمولترین سوالهایی که اکثر افراد مبتدی باهاش مواجه میشن قرار گرفته.

 

بخش دوم :

۱ Account summary : با کلیک روی این قسمت اطلاعات کلی اکانت شما مثل در آمد شما ، تعداد کلیکهای شما و زیر مجموعه هاتون ، نوع حسابتون و … نشون داده میشه.تو بخش سوم بیشتر در مورد جزئیات این قسمت توضیح میدم.

۲ Banners : در این قسمت انواع بنر یا لینک زیر مجموعه گیری شما قرار میگیره که میتونین برای زیر مجموعه گیری مستقیم یکیش رو انتخاب و تو ی سایت یا وبلاگتون قرار بدین.البته حتما نباید از این بنرها استفاده کنین ولی بخش عمده ای از درآمدتون رو میتونین از زیر مجموعه های مستقیم بدست بیارین.

۳ Personal : در این بخش تیظیمات اکانتتون شامل ایمیل ،ایمیل AlertPay/payPal (که گفته بودم میتونین بعد از ثبت نام تغییرش بدین) ،پسورد ، پسورد ثانویه که بهتره برای امنیت بیشتر ازش استفاده کنین ، تنظیماتی مربوط به فروم و یه سری تنظیمات دیگه که واضحن و نیازی به توضیح ندارن قرار میگیره.

۴ Advrtisements : اگه سایت یا وبلاگی دارین میتونین تبلیغش رو توی این قسمت قرار بدین که تعرفه هاش رو هم نوشته.

۵ Golden Pack : در این بخش تنظیمات عضوهای طلایی و اطلاعات مربوط به آپگرید اکانتشون قرار داره(محیط کاربری اعضای استاندارد این بخش رو نداره) .

۶ Direct : در این قسمت زیر مجموعه های مستقیمتون و اطلاعاتی مثل تعداد کلیکشون در روز و … قرار گرفته.(اگه زیر مجموعه فعال نداشته باشین این بخش براتون وجود نداره) .

۷ Rented : اطلاعات زیر مجموعه هایی که اجاره کردین تو این بخش قرار میگیره.

۸ Statistics : در این بخش اطلاعات کلی اکانتتون با نمودار نشون داده میشه.

۹ History : در این بخش تاریخچه اکانتتون از زمان ایجاد تا حالا رو شامل زمان ایجاد اکانت ، زمان اجاره و تعداد زیرمجموعه های اجاره ای ، برداشتهایی که از حساب کردین و … قرار میگیره.

۱۰ Logs : تاریخچه ی ورود و خروجتون به سایت رو نشون میده.

 

بخش سوم :

در این بخش جزئیات اکانتتون که شامل موارد زیر میشه قرار میگیره.

۱- Since : تاریخ ایجاد اکانتتون رو نشون میده.

۲- Type : نوع اکانتتون(استاندارد ، طلایی یا …)

۳- Rented : تعداد زیرمجموعه های اجاره ایتون

۴- Direct : تعداد زیرمجموعه های مستقیمتون

۵- You : تعداد تبلیغاتی که شما مشاهده کردین

۶- Your Referrals : تعداد تبلیغاتی که زیرمجموعه هاتون اعم از مستقیم و غیر مستقیم مشاهده کردن (زیر مجموعه های مستقیم و غیر مستقیم و نوع اکانتهای موجود رو تو پستهای بعدی کامل براتون توضیح میدم) .

۷- Main Balance : مقدار پولی که شما تو حسابتون دارین

۸- Rental Balance : موجودی اجاره تو این قسمت قرار داره(یعنی مقدار پولی که برای خرید زیر مجموعه و تعویض زیر مجموعه های غیر فعال استفاده میشه که میتونین از روشهای مختلف مثل واریز از حساب آلرت پی یا با استفاده از Main Balance تون این موجودی رو افزایش بدین) .

۹- Received : مقدار پولی که از حسابتون برداشت کردین

۱۰- Direct Purchases : مقدار پولی که از Main Balance تون برای اجاره زیر مجموعه یا تبلیغات ، به حساب اجاره یا حساب تبلیغاتتون انتقال دادین (در اصل مقدار پولی که از حسابتون خرج کرده اید) .

۱۱- Exposure Clicks : نشانگر تعداد کلیکهایی هست که شما برای تبلیغاتی که در سایت قرار داده اید دریافت کرده اید(این بخش برای کسایی هست که به ازای گذاشتن تبلیغاتشون تو این سایت هزینه ای به سایت پرداخت کردن و تعدادی کلیک خریده اند) .

 

بخش چهارم :

۱- Upgrade : با این دکمه میتونین اکانتتون رو ارتقا بدین مثلا از استاندارد به طلایی و بعد به زمرد یا حتی مستقیما به زمرد یا نهایی

۲- Advertise : به کمک این دکمه میتونین تو این سایت تبلیغات کنین

۳- Referrals : در صورت سبز بودن این دکمه موجودی کافی جهت اجاره دارین و میتونین نفرات اجاره کنین.

۴- Payment : اگر این دکمه سبز باشه شما به حداقل پرداخت رسیده اید و میتونین پولتون رو برداشت کنین.در حال حاضر حداقل پرداخت تو این سایت ۲$ هست که به محض درخواست و در عرض چند ثانیه به حسابتون واریز میشه.

بخش پنجم :

در این نمودار تعداد کلیک های روزانه شما به زمان محلی و زمان سرور نشون داده میشه

بخش ششم :

در این قسمت آخرین تاریخچه اکانتتون مثل اجاره ها ، پرداخت ها ، برداشتها و … نشون داده میشه

بخش هفتم :

در این قمست جدیدترین امکانات اضافه شده به سایت و اخبار اخیر قرار میگیره.

بخش هشتم :

در این بخش نوع اکانتتون نشون داده میشه مثل : Standard ,Golden ,Ultimate , …

 

موفق و سربلند باشید.

[ yawar ]

یاور نام مستعار یک برنامه نویس و فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار است که از سال 1391 در زمینه طراحی انواع وبسایت و سامانه های تحت وب فعالیت دارد.
یاور در طی حدود ده سال فعالیتش اکنون ، موسس گروه آرپاتک و علاوه بر فعالیت تجاری در زمینه طراحی وب، یک تکنسین سخت افزار ، یک طراح رابط کاربری و یک کارشناس تولید محتواست.

مطالب مرتبط

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

22 دیدگاه

  • حسین گفت:

    پس حساب پایزا چی شد؟؟؟ روی اینجا که لینک نیست….

    • حمید گفت:

      این مطلبو من دیروز زدم فکر نمیکردم اینقد مردم مشتاق باشنا :دی
      لینک شد و مطلب قرار داده شد – میتونید استفاده کنید.
      موفق باشید

  • سامان گفت:

    سلام من از طریق لینک شما ثبت نام کردم .یه سوال برام پیش اومده که چطور پولمونو دریافت کنیم؟باوجود تحریم ها؟

    • yawar گفت:

      سلام دوست عزیز
      برای دریافت پول از نئوباکس باید یه حساب پایزا داشته باشی تا به اون بریزی
      آموزش ساخت حساب پایزا هم در اینجا هست – بعد از واریز پول به پایزا میتونید توسط سایتهای اکسچنجر ایرانی اون رو به ریال تبدیل کنید

  • memole گفت:

    سلام
    شما از این سایت برداشت داشتین؟

    • yawar گفت:

      سلام
      تا بحال خیر چون فعالیت چندانی ندارم و قصدم اینه که رفرال بخرم و اونموقه فعالیت کنم، چون با کلیکهای خودمون تنها که به جایی نمیرسیم.

  • یه کاربر گفت:

    سلام.الان میگن نمیشه حساب پیزا باز کرد.درسته؟؟میگن کلاهبردار شده و اینا…این حرفها حقیقت دارند؟؟من چند وقته به خاطراین مطلب اعصابم خورده چون تقریبا یه ماهه دارم تو نئوباکس زحمت میکشم…ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنین

    • yawar گفت:

      علیک سلام
      نه کلاهبرداری در کار نیست
      فقط ایران تحریمه اگه با آی پی ایران وارد بشین حسابتون بلوک میشه ، این اسمش تحریمه نه کلاهبرداری.
      موفق باشید

  • سامان گفت:

    سالام ایا سایت نئو برایه عضویت محدودیت سنی داره؟
    چون من سنم کم تر از 18 ساله ایا دچار مشکل نمیشم؟
    ممن.ن

    • yawar گفت:

      سلام دوست عزیز
      نه محدودیت سنی در کار نیست
      بعدشم اگه بود شما تاریخ تولدتو جوری میزنی که محدودیت سنی هم نتونه جلوتو بگیره ، اون که از شما مدرک شناسایی نمیخواد
      خیالت راحت .
      موفق باشید.

  • تورچ گفت:

    سلام مرحله اول ثبت نام رو میروم ولی کد تایید رو به ایمیل من نمی فرست.چرا؟

    • yawar گفت:

      سلام
      احتمالا به قسمت اسپم ایمیلهای شما رفته ، اسپم ها رو چک کنید
      اگر در اسپم ها نبود شاید ایمیلتون رو موقع ثبت نام اشتباه وارد کردید که در این صورت باید دوباره ثبت نام کنید .
      موفق باشید.

  • علیرضا گفت:

    سلام آقا حمید
    می خواستم در این سایت سرمایه گذاری کنم و فعالیتم را گسترش بدم. آیا استراتژی خاصی در نظر تون هست.
    به جزء این سایت دیگر چه سایت دیگری را پیشنهاد می کنید. چون نمی خواهم کل سرمایمو تو یک سایت متمرکز کنم.
    لطفا” مرا راهنمایی کنید. با تشکر.

    • yawar گفت:

      سلام
      من تو نئوباکس فعالیت خاصی ندارم متاسفانه اگر به استراتژی خاصی دست پیدا کنم حتما در سایت قرار میدم.
      به جز نئوباکس ، پروباکس مطمئن هست ، و از نظر سود موارد بعدی زاپ باکس  و 88باکس هست.
      موفق باشید.

  • zahra گفت:

    سلام.خوبید.؟من یه سوال دارم.من آتوپی رو از زمان خرید زیرمجموعه ها فعا ل میکنم اما با اینکه زیرمجموعه ها کلیک میکنن بعد یه ماه همشون حذف میشن…میشه بگبن مشکل از چیه؟؟؟ممنونم

    • yawar گفت:

      سلام ، ممنون – در اصل نباید اینکار بشه ، میتونه دو دلیل داشته باشه ، یک اینکه زیرمجموعه ها اصلا کلیک نمیکنن و سیستم حذفشون میکنه چون اتوپی مال زیرمجموعه هایی هست که کلیک کنن ، و دوم اینکه دیر روشن میکنید یعنی کمتر از 22 روز از اجاره زیرمجموعه که اینجوری اتوپی برای اون زیرمجموعه فعال نمیشه. شاید هم سیستم مشکل داشته ، تا نبینم نمیشه نظر قطعی داد.

  • رضا گفت:

    سلام آقای زارع شما کی می خواین فعالیت خودتون را در نئو باکس به طور کامل شروع کنید (یعنی زیر مجموعه بخرید و مدیریت کنید)
    اگه میشه به من بگید اخه می خوام vpsبگیرم من آخر تیر می خوام فعالیت کاملمو شروع کنم و در ابتدا 100 تا زیرمجموعه بگیرم وبعد 15 روز 200 تا دیگه تا سقف استانداردم پر بشه و بعد اولیم برداشتم ارتقاع عضویت میدم به سطح بعد از استاندارد.چون می خوام روی نئو باکس برنامه ریزی کنم می خوام سرور مجازی بگیرم. قبلا با این سایتها کار کردم ولی حسابم پرفتکت مانی بود که با ایران مشکل نداره فعلا. حالا می خوام با نئو شروع کنم بخاطر ویژگی هاش.
    یک سوال دیگه شما مهندس نرم افزار خوندین.اگه درست گفتم به این فکر کردن که برای کشورهای دیگه به صورت فریلنسر کار کنید با حساب پی پال.چون منم امسال تازه سال اولم است که شروع کردم این رشته جالب است.سه سال دیگه مونده.
    اگه می شه جواب بدین می دونم امتحان دارین و سخته .

    • yawar گفت:

      سلام دوست عزیز
      من به احتمال زیاد کلا دیگه در زمینه ptc فعالیت نخواهم کرد.
      در مورد رشته ، بله من مهندسی نرم افزار میخونم و بزودی قصد دارم که فعالیتهای مرتبطی در زمینه فریلنسرینگ شروع کنم و احتمالا هم فراخوان همکاری برای تشکیل یک تیم حرفه ای بدم تا با قدرت شروع کنیم.
      موفق باشید.

  • رضا گفت:

    سلام ممنون که جواب دادین. چند تا سوال دارم.
    من روزانه می تونم وقت خودم را یک ساعت به ptc اختصاص بدم نه بیشتر ان هم 5 تا 6 صبح. می خوام کلا از سایتهای دیگه چه ایرانی چه خارجی فعالیتمو قطع کنم و فقط به( neo و pro)باکس اختصاص بدم چون با سابقه است و تعریفش زیاده و تازه حساب پی زا ورفای بازکردم که سخت بود(سه ماه پیش).شما سرمایه گزاری در این دوتا سایت را پیشنهاد می کنید تا روی هر کدام مبلغ مشخصی (1,200,000)تومان سرمایه بگزارم و روی آنها کار کنم.در صورت شروع برنامه یک ساله دارم براشون.سطح زبانم هم در حد متوسط است.
    بقیه وقتم به طراحی وب مشغول هستم. هشت ماه تخصصی و پیوسته شروع کردم به یادگیری.
    الان در اینها مهارت دارم (html5-css3-java script) در حد متوسط هم php بلدم و فتوشاپ در حد قالب
    به دوتا سیستم مدیریت محتوا ورد پرس و جوملا هم آشنام و در زمینه سئو هم تجربه دارم در حد متوسط ,در تابستان هم می خوام php را مسلط بشم و jquery و ajax را یاد بگیرم واگر وقت و زمانی موند xml را .
    این هم مهارت های من و برنامه هام اگه تیم خواستین تشکیل بدین مشتاق به همکاری هستم آقای زارع.

    • yawar گفت:

      سلام دوست عزیز
      در مورد تصمیمی که برای کار در زمینه ptc گرفتید باید بگم کار خوبیه ، اما من سرمایه گذاری در نئوباکس رو پیشنهاد نمیکنم چون هم شرایطش سخته و هم سود چندانی نداره ، بهتره در پروباکس سرمایه گذاری کنید.
      در رابطه با مهارتهاتون واقعا خوشحال شدم که اعلام آمادگی کردید ، اینطور که از توضیحاتتون برمیاد میتونید عضو مهمی در تیم ما باشید ، بزودی جهت شروع همکاری از طریق ایمیل با شما تماس خواهیم گرفت.
      با تشکر فراوان – موفق باشید.

  • مرتضی گفت:

    سلام
    خسته نباشید
    من برای اولین بار3تا رفرال اجاره ای گرفتم 4روزهم ازش گذشته
    ولی 2روزاول روکاملا کلیک هاشونو زدن ولی بعد دوروز خبری ازهیچکدومشون نشد
    میخواستم بپرسم این مشکل عمومیه؟

    • yawar گفت:

      سلام
      ممنون سلامت باشید
      بله رفرالها معمولا انسان واقعی هستند و ربات نیستند ، طبیعی هستش این موضوع .
      دیگه شانس شما که چه رفرالی گیرتون اومده باشه . نئوباکس درآمد داره بشرطی که اولا خودتون هم بتونید رفرال گیربیارید (از طریق همون لینک زیرمجموعه گیری که اونو باید کاربران وبلاگتون یا دوستانتون روش کلیک کنند و ازون طریق عضو نئوباکس بشن و البته فعالیت مداوم هم داشته باشند) و دوم خودتون هم پشتکار داشته باشید.